Swedish Rally 2007


Ja då var helgen över och ja den galna fransmannen hadde inte mycket att sättaemot den galnare finnen (Lobe v.s Grönholm). Ja redan dag två var det över enligt Lobe han uttala sig om sina möjligheter att ta igen tiden med ja jag är nöjd med en 2:a plats men trots detta körde Grönholm som om det vore en kamp det såg inte ut som han tog det så lungt som han sa det gick fort kanse inte så många risker som och så men endå.
Sedan var det Sveriges stora hopp i WRC klassen Daniel Carlsson i sin nya Xara -06 vart en bra helg trots dom “som vanligt” dåliga förutsättningarna ny bil (inget test) men även ny kartläsare och noter på engelska men trots allt detta så vart det en 5plats för han mycket bra jobbat kan bara bli bättre nu…

Tyvär var detta inte min favorits rally igen tyvär så råkade Petter Solberg glida ner i diket och det tog för lång tid att ta sig upp och hans rally var slut och inte fick han starta om heller för stallet men det är förståligt dom har ju nästa helg att satsa på i Norge http://www.rallynorway.no och ja där ska han väll förhoppningsvis få visa upp sig och visa vad han verkigen kan. Han kan köra Subaru snabbt bara han får en bil som håller ihop och lite tur med sig så ska vi snart få se en till Glad norman till. Jag hoppas på Dubbelt Solberg i topen.

Lycka till i Helgen vi ses i rallyskogen nästa år igen…..

Leave a comment